Nieuwebosstraat 1 B-9000 Gent

Gezinsarrangement: Superdeal vanaf € 175, inbegrepen 1 kamer voor 2 volwassenen en max. 1 kind, ontbijt incl.

kano varen

Bij het boeken van dit arrangement is inbegrepen:

  • Korting op de kamer voor de kinderen.
  • Gratis boottochtje voor het gehele gezin.
  • Gratis kleurboek met kleurpotloden voor de kinderen.
  • Gratis kunstwerkje voor de kinderen van 12 tot 18 jaar, dit graffiti kunstwerkje helpt je op weg om streetwijs aan streetart te doen.

Het wordt weleens gezegd, een levendige stad herken je aan zijn streetart. Gent is een ruimdenkende en hippe cultuurstad. Iedereen is welkom in levendig Gent. Hier heeft iedereen het naar zijn zin. Het Werregarenstraatje in Gent is het open canvas voor jonge straatkunstenaars.

Citytrip met kinderen? Gent is uw match! Tijdens de herfstvakantie nog een beetje vakantiegevoel beleven. Dineren op aanvraag is mogelijk in ons restaurant.

Plan je een citytrip met kinderen, waar je als ouder ook plezier aan beleeft? Dan moet je tiptop in orde zijn, want onze stad heeft veel te bieden. Je vindt er een subtropisch zwembad en een imposant Gravensteen, kindvriendelijke speelpleinen en de plezantste musea: het wordt moeilijk kiezen! Neem de tijd, een vervoersmiddel naar keuze en laat de kleine of grote ontdekkingsreiziger in jezelf los.

Gent bezoeken zonder het Gravensteen te verkennen, is als New York bezoeken zonder het Vrijheidsbeeld te zien. Comedian Wouter Deprez neemt je op sleeptouw, doorheen de machtige Gentse burcht, in een grappige audiogids waar geen leeftijd op staat. Andere Gentse toppers? Bootje varen op de Leie, cuberdons eten tot je tong paars ziet.

Nog nooit met het gezin in Gent geweest? Beklim de 254 trappen van het Belfort en vergaap je aan het magnifieke uitzicht. De Sint-Pietersabdij, de Boekentoren, de Stadshal: vanuit de hoogte ontdek je alle Gentse bakens.

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest